Veze Heksagrama I Satanizma, Nikako Jevrejstva

Takozvani heksagram uopste nema nikakve veze sa jevrejima.
Iako svi (manje upuceni) misle da je ovaj hekstagram jevrejski grdno se varaju.
Heksagram nema veze sa jevrejima, heksagram ima veze sa djavolom/anti-hristom/sotonom..
Najveci sotonista 19 vijeka je nacrtao sotonu ili anti-hrista tj. Davola koji na svojoj glavi ima heksagram i heksagram kao takav znak ima najvise veze sa satanistima. Na takozvaim crnim misama koji se tajno odrzavaju u Vatikanu ili sirom satanistickih zgrada ili podzemljima dje zrtvuju ljude djavolu tj sotoni, anti-hristu kako god na takvim misama dje se uopste ne mole njihovim Bogom tj. Poslanikom Isaa(Isusu) nego se mole iskljucivo sotoni.
Imao sam priliku citati clanke iz vojvodine dje su satanisti upadali u crkve i sve izlomili i bacali po podu ikone, a sve krizeve preokrenuli naopako. Kako znamo sam kriz jeste satanisticki, a posebno ako je okrenuti tj postavljen naopako. I tamo izvode njihove satanisticke obrede..
Tamo i koriste isto heksagram, tako da je heksagram zlo. Nikako ne predstavlja jevrejstvo.
Kao sto vidimo na slici i papa ima na kapi heksagram zla tj. Satanisticki omiljeni logo..
Oni ne propagiraju religiju nego iskljucivo satanizam.
Svi mi imamo priliku da gledamo vatikanske poglavare koji propagiraju mir nikako rat i sukobi..
A ustvari oni propagiraju zlo i to isljucivo..
Koga zanima neka potrazi malo po googleu veze heksagrama i satanizma ili veze izmedju vatikankih poglavara i satanizma..
A i koga zanima moze pogledati video snimke lika iz Srbije koji je u potpunosti upoznat sa zlom svijeta YOUTUBE KANAL

Primjedbe

  1. Čas istine i kazne će doći. Sve će biti golo, sve će biti jasno, ali kasno!Gdje je onaj hrabri i odvažni, onaj časni Istinozborac, koji još danas, ne sutra, ima hrabrosti reći: “Kajat ćete se, morat ćete se kajati, kad shvatite da ste varali druge i izdavali. Varali, jer ste bili prevareni i radili podanički. Izdavali i gazili druge – reći ćete da ste morali. Da, baš zato, morat ćete žaliti svoje riječi i djela kao zazor i sramotu. Morat ćete!”
    Kažete da danas nema više Savonarole, Tina i Jana Husa. No, svejedno, kajat ćete se. O, kako će vam biti žao tada, kad doznate, i spoznate, ali kasno, prekasno, desetljećima kasno. Spoznajne su istine polagane, one jako kasne, za njih je prekratak ovaj magloviti ljudski vijek. Jedno je Istina, s njima i u njima živjeti je jako bolno. Bolne su zakašnjele spoznaje, jer one nikada ne dolaze na vrijeme.
    Da, itekako postoje zakašnjele, pozne Mudrosti s “Istoka”, one krvave osvete vremena, onoga raskrižja sudbinskog, kad smrtnik providi svoju šupljinu, usidri svoje bivše neznanje u rupama prošlosti a precijeni svoj trenutak uhljebljenja. Eto zato, morat ćete čekati, desetljeća i više vremena dočekati da uzmognete kazati: “Bili smo u zabludi! Bili smo prevareni! Nas su sve prevarili!” Ta će daleka, zakašnjela, pozna Mudrost s “Istoka” stići jednoga dana da nas kazni prije same smrti, za čitav jedan životni vijek zabluda i propusta, za vremena kad ste se svi pitali: “Mi bismo, kao, nešto trebali?”

    Doista, ima kasnih spoznaja, jako kasnih, kad su gole riječi moćnije od svakog uresa, moćnije i od kovana zlata. To je vrijeme kad se snovi prozru. Oni koji požive, oni koji prežive, susrest će se s njima. Doći će one k nama, već će one naći put. Tko sam ja da ih prizivam? Ne, ja ih ne prizivam, ja se trudim da ih ne vidim. One su kasne, one su jako kasne i zato su žalobne, turobno sive u zaglušujućem muku savjesti. Moje Srce čezne ranijim, mladolikijim, boljim spoznajama, otkrićima od Praiskona stvari i bitka, dok još vrijeme nije minulo, dok je u vrijeme. Ja vas opominjem, ja vas preklinjem, na vrijeme!

    Ni ja se ujevićevski ne pozivam ni na kakvo pokajanje, jer ono dolazi sa spoznajom. Ne pozivam se ni na demonstratore zabluda i moći, ali čas ispaštanja će doći. Doći će putem Istine, on mora doći! Kao zaljubljenik, zanesenjak i pjesnik, koji je odavna upozorio svoju draganu, on će doći – jedne tihe jesenje noći, kad ostarite, uz svijeće, vijeđe…

    Bit će kasno. Bit će jako kasno. Kasno i za mnoge utjehe i ispravljene drine, za mnoge nove prilike kasno. Kasno, a kao dobit će ih oni rijetki, oni jedini, oni izabrani. Ne, ja se ne veselim, jer će sve to doći kasno. I opet će novi naraštaji, i potomstvo novo, beskorisno i u šuplji tutanj govoriti: “Bio je jedan Glas. Bila su dva Glasa. Bilo je više Glasova. Bio je Jedan. Bile su gole Riječi. Bilo je u Vrijeme. Tko da ih Čuje?”

    Bit će kasno. Kasno i za bivše načinjene nepravde i ustupke podaničke, kasno i za ispade iz vremena nezrelosti. Mnoge će bivše uvlakuše, vikače i istupnike prekoriti, i posmrtno prekoriti, ali bit će kasno. Kad večernje sunce neumitnih novih jeseni na izmaku obasja nove zlatne vinograde i bakrene lugove doći će, kao glas savjesti, jedno razboritije sjećanje na naša prošla vremena i čas kasnih spoznaja.

    Čas istine i kazne će doći. Sve će biti golo, sve će biti jasno, ali kasno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovde ti govoriš da je vera kojoj pripadaš prava vera u boga,tj pravoslavna religija.
      Zavode sotona,i to najveće slepilo,mnoga prokletstva su u pravoslavlju,i ta religija je najveći neprijatelj Istine-Isusa Nazarrćanina.
      Događaji o kojima govoriš,gde su srbi pravoslavci kukaju za raspadljive lažneclažne hramov,polomljene kumire-idole/lažne svece...kukaju za oštećene ploče na grobovima...jer mrtvi ljudi(neznabošci)
      poštuju sve mrtvo,materijalno,r
      jer su u robstvu greha/sotone.
      Istina je,sve će biti golo ,otkriveno kad Isus dođe,ali tada će biti kasno za pokajanje.
      Danas progledaj,potraži
      Istinu,ako si iskren iponizan Isus Duh Sveti će ti otključati svoju živu Reč.
      Istina će te Osloboditi od robstva sotoni ocu laži/grehu.

      Izbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

New Age(Novo Doba) Religija Satanizma I Okultizma

"Davidova Zvijezda" Najveća Obmana Koju Hoće Da Nametnu Bibliji

Hor Kewsar - Ti Me Rani (Tekst Ilahije)