Demokratija Na Zapadu

Kazu da vlada demokratija na zapadu, a posebno u Americi tamo gdje ubiju crnca i ubica se izvuce bez presude. Kazu u Americi vlada pravedan zakon bez diskriminacije ostalih rasa, religija, ljudi itd.
A svakodnevno sire anti-islamsku politiku, a ponekad i anti-krscansku.
Nije ni cudo jer u Americi vladaju satanisti i oni ce sve uraditi kako bi iskorijenili svaku religiju sa zapada, a inace i sirom svijeta...
Njihova deviza je jasna Ubijaj ljude i od Amerike si blagoslovljen, njima je npr cast ubiti druge iako nemaju veze nisacim.

Koliko se oni mogu pohvaliti ubistvima, huskanjem, ratnim zlocinima a inace se mogu svi izvuci bez sudske presude..
Ali nema veze tu je Bog svima da sudi jednoga dana kada umremo i imacemo dvije opcije ili Pakao I Raj..

Demokratija vlada i u Francuskoj, mislim tako kazu. A prava i bolna istina je da posticu na nemire sirom svijeta kao i Engleska i Velika Britanija..
U Francuskoj smo svjedoci javne mrznje preko novina, u Islamu je poznato da je zabranjeno bilo kako crtati i zamisljati lik Poslanika Muhameda i Allaha. Iako to Francuzi znaju oni ipak pokusavaju da vrijedjaju poslanika Muhameda i muslime tako sto crtaju muslimane kao najgore na svijetu Ubice, Bludnike, Nemoralne Ljude iako sveta knjiga Kur' an zabranjuje sve to. Ali Francuzima to ne smeta, oni vide u tome Slobodu Govora. Hajte mi vi recite, kakva je to sloboda govora vrijedjati Islam uopsteno..
Jeste li se ikada zapitali koju oni to dobru poruku salju svijetu, a to je: da mrzis drukcije ljude od sebe, da mrzis crnce, da mrzis ucenjake, da mrzis religije i slicno....

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

New Age(Novo Doba) Religija Satanizma I Okultizma

"Davidova Zvijezda" Najveća Obmana Koju Hoće Da Nametnu Bibliji

Hor Kewsar - Ti Me Rani (Tekst Ilahije)