Napad Na Kule Bliznakinje I Pentagon


Zapadnjaci, a posebno ameri serviraju priču kako je Al Kaida srušila "Kule Bliznakinje" iako je prava istina da se zgrada koja ima 200.000 tona željeza i 350.000 tona benzina ne može srušiti tako lako..
U historiji su bili zabjelježeni slučajevi da se zapale zadnji spratovi zgrada a da 4/5 zgrada nisu uopšte pale dok je ova peta pala, ali samo ovi zapaljeni spratovi a ostalo je bilo netaknuto.
Ko zna fiziku dobro, zna da tako nešto nije moguće lako srušiti..
Međutim istražitelji kada su istraživali na betonu našli ostatke od bombe.
Smatra se da su kule srušene tako što su stavili eksploziv na stubove nosače i tako raznijeli zgradu..
A još veća zanimljivost je to da je i vlasnik bio upleten u rušenje kula. Takođe je zanimljivo to da je vlasnik osigurao kule neposreno prije njihovog pada i to na milijardama dolara i to baš ako se djesi neki teroristički napad na kule zanimljivo a..
A i još jedna zanimljivost je to to da je jedan tinejdžer zvao majku sa nekoliko hiljada metara u visini, a svima je poznato da gore upošte nema dometa za mobilne telefone. I još zanimljivije je to da kad je zvao majku predstavio se imenom i prezimenom.
Ja kad hoću da zovem majku ne predstavljam joj se imenom i prezimenom.
A prije toga napada su kupovane akcije avionske kompanije i to nekoliko veće od dnevnog dozvoljenog kupovanja akcija..
Ono što moram spomenuti je to Kad je "avion" uletio u zgradu pentagon u Americi i "udario" u nju i samo napravio rupu u sredini. A svi dobro znamo kada udari avion u neku npr. Zgradu moraju udariti i krila aviona, a njihova teorija je da se od kerozina cio avion raspao u vatri iako to nije moguće. Hemija dokazuje da treba puno veće stepeni dabi taj avion se istopio.
Takođe je zanimljivo da na travi uopšte nema rovova, jer kad avion udari u npr. Zgradu sa uvučenim točkovima mora da se spusti na zemlju i mora da ostavi nešto iskopano na travi.
Takođe još jedna zanimljivost, a to je da su našli isto motor od aviona za koji je dokazano da taj motor nema nikakve veze sa boeingom 747.
Takođe i o tajnim napadima i huškanja protiv Kube možete pogledati na jutjubu samo je dovoljno ukucati: istina o 9/11!!!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

New Age(Novo Doba) Religija Satanizma I Okultizma

"Davidova Zvijezda" Najveća Obmana Koju Hoće Da Nametnu Bibliji

Hor Kewsar - Ti Me Rani (Tekst Ilahije)