Zašto je Islamska Država Prijetnja Za Ameriku:

Amerika ima cilj,  a to je da svu naftu ovog svijeta imaju za sebe. I svako ko im stane na put hoće da ubiju i da im preotmu naftu, i ostalo tj rudnike zlata, dijamanata itd.
Od kada je ISLAMSKA DRŽAVA osvojila višu polovinu Sirije, umiješali su se u posao Amerike koja je sklopila sporazum sa tkv Vođom Sirije tj ono govno od Asada koje sarađuje sa amerikancima na štetu Arapa(Muslimana i Kršćana).

Ameriku ne zanima niti islam niti kršćanstvo, oni hoće sve za sebe jer su toliko gladni dabi ti zadnji zalogaj iz usti uzeli. Tako pošto je ISLAMSKA DRŽAVA osvojila bivšu Siriju stali su na žulj Amerima, zato pokušavaju sa svom svojom "snagom" da okrenu sve države protiv ISLAMSKE DRAŽAVE da svim snagama povrate Siriju u ruke Asadu. Kako bi pokupili sve iz bivše Sirije i prenosili kamionima, avionima, autima itd u Ameriku i Izrael kako bi uspostavili san Illuminata. A tj da vledaju cijelim svijetom, od Amerike do Azije. I da stvore jednu državu, jednog vladara (Lucifera) jednu vojku itd. Zato su osmislili Evropsku Uniju, NATO, Sjeverno Američku Uniju i ostalo kako bi vladao đavo.

Amerika takođe plaća tkz Slobodnu Sirijsku Armiju, Kurde i ostale koji su u govnima do guše i koji će da ratuju protiv ISLAMSKE DRŽAVE i otmu naftu i sve ostale resurse iz Bivše Sirije...


Neki pričaju kako Amerika plaća ISLAMSKU DRŽAVU, dabi uspostavila "Novi Svjetski Poredak" itd. Međutim to su sve laži dabi preoteli naftu i ostale resurse kako iz bivše Sirije, tako i u cijelom svijetu, ali im ne uspijeva. I nakon godinu dana nijesu sposobni da preotmu resurse iz Islamske Države!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

New Age(Novo Doba) Religija Satanizma I Okultizma

"Davidova Zvijezda" Najveća Obmana Koju Hoće Da Nametnu Bibliji

Hor Kewsar - Ti Me Rani (Tekst Ilahije)