KRST (Nastanak)

U IV vijeku jedan brutalni čovjek po imenu Konstantin navodno je imao viziju krsta i pod maskom hrišćanstva poveo svoje trupe u osvajanje grada Rima. Godine 313, on je izdao „dekret o toleranciji“ poznat kao „Milanski edikt“ koji je garantovao vjersku slobodu hrišćani-ma. Na žalost, ono što je izgledalo kao pobjeda hrišćanstva ubrzo je pokazalo svoje pravo lice u instituciji univerzalne rimo-katoličke religije. Tajna bezakonja na koju je upozoravao apostol Pavle ubrzano se razvijala.
Prvobitno, krst potiče od „tau,“ prvog slova Tamuzovog imena. Simbol krsta, ponekad umetnutog u sunčev disk, bez sumnje je bio integralni dio vavilonske misterijske religije.
Nimrod je posthumno obožavan pod raznim Haos, Hermes, Zevs, itd., a Tamuz je smatran njegovim utjelovljenjem. Tako se simbol krsta uvukao u sve antičke religije, a zatim preko rimo-katolicizma i u protestantske crkve. Argument da je je krst danas ispravan simbol zbog Isusove smrti na tom okrutnom instru-mentu smrti znači ignorisanje jasne Božje Riječi.
Slomljeni krst, tzv. „simbol mira,“ predstavlja vračarsku pagansku reakciju na krst u Evropi, ili protest protiv monoteizma koji pravi razliku između čistote i nečistote i izaziva rat. Stoga satanistička verzija „mira“ podrazumijeva uklanjanje monoteizma i stvaranje jedne
svjetske „tolerantne“ religije, gdje je čovjek sam sebi moralni sudija i bog. To je lažni mir humanizma koji sam „rješava“ svjetske probleme. imenima: Baal, Mardok, Bel, Belzebul, Tajfun, Haos, Hermes, Zevs, itd., a Tamuz je smatran njegovim utjelovljenjem. Tako se simbol krsta uvukao u sve antičke religije, a zatim preko rimo-katolicizma i u protestantske crkve.
Argument da je je krst danas ispravan simbol zbog Isusove smrti na tom okrutnom instru-mentu smrti znači ignorisanje jasne Božje Riječi. Slomljeni krst, tzv. „simbol mira,“ predstavlja vračarsku pagansku reakciju na krst u
Evropi, ili protest protiv monoteizma koji pravi razliku između čistote i nečistote i izaziva rat.
Stoga satanistička verzija „mira“ podrazumijeva uklanjanje monoteizma i stvaranje jedne svjetske „tolerantne“ religije, gdje je čovjek sam sebi moralni sudija i bog. To je lažni mir humanizma koji sam „rješava“ svjetske probleme.
Za one koji možda sa nevjericom posmatraju ove simbole, posebnu pažnju skrećemo na kabalistički krst koji je krcat okultnim simbolima.
iz Online Knjige: Paganizam u Religijama

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

New Age(Novo Doba) Religija Satanizma I Okultizma

"Davidova Zvijezda" Najveća Obmana Koju Hoće Da Nametnu Bibliji

Hor Kewsar - Ti Me Rani (Tekst Ilahije)