Zašto su svi nacisti pogubljeni od strane...

Zasto su svi nacisti pogubljeni?!

- Svi nacisti su mrtvi, jer mrtva usta ne govore. Hvatani su onako, osudjeni bez dokaza. Ubijani bez dokaza itd.

- Sudilo im se zbog 'genocida' koji nisu postojali nad jevrejima, strijeljani su jer mrtva usta ne govore.

Nakon 'samoubistva' vodje treceg rajha Firera Adolfa Hitlera, mnogi nacisti su se predali okupatorima, koji su se ponudili kao spasioci. Iako to nikako nisu bili. Sudili su zbog nepostojecih zlocina, naravno jer tada nije imalo interneta. Jer internet se razvijao od 1990-e, pa sve do danas. Pa tako nismo mogli sve da znamo, iz dokumenata smo poceli saznavati istinu. Naravno oni koji vjeruju. Mada ima puno vise onih koji ne vjeruju u istinu, jer ce radije da zive u lazi nego da vide istinu, i da vjeruju u nju.
Naravno da su nas slagali da je Firer izvrsio samoubistvo, dabi mi povjerovali u njihovu prljavu propagandu u koju i dalje puni ovaca podrzava.
Nakon pada treceg rajha, i nedugo nakon zavrsetka treceg svjetskog rata izmislili su nove montirane 'genocide' i jedna najveca Evropska sila je ugasena i prepustena na milosti i nemilosti prljavih zidova koji i dan danas sire njihovu propagandu. Jer kako oni kazu da su oni jedini narod koji zasluzuje da zivi, a da su svi ostali nebitni.
Tako se i vraćemo na temu. Nakon svih tih djesavanja, i na kraju predaje brace nacista. Zidovi su pokrenuli propagande i danas smo tu dje jesmo. Snimaju filmove o 'Firerovom' zivotu, koji su sve, samo ne istinite cinjenice o zivotu najjboljeg i pametnijeg covjeka i vodje nakon Isusa. Mnogo lazi, u stvari preko 98% lazi, i samo 2% istine..

- Zasto se istina skriva, zasto sve ne izadje na povrsinu.

Naravno. Jer kad se pojavi istina, onda cemo znati sta se zaista djesilo. I zidovska propaganda bi propala kao Grcka od strane evropske unije, sve sto smo naucili je laz. Nista ne mozemo znati sta se zaista u to vrijeme djesavalo, jer slabo je ko imao televizor i niko nije imao interneta. Jer internet je tu dabi mogao svako da pise i da siri istinu (Da razbija lazi u male parcice).

Sve je to prljava zidovska lazna propaganda koja zeli da ljudi postani 100% glupi, i da ne misle svojim mozgom koji im je bog podario da mogu da razmisljaju, pamte itd.

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

New Age(Novo Doba) Religija Satanizma I Okultizma

"Davidova Zvijezda" Najveća Obmana Koju Hoće Da Nametnu Bibliji

Pravo značenje zastave Islamske Države