Okupacija Australije, Pa Talačka Kriza Nakon Više Od 100 Godina!

Znachi, gledam ja prije vijesti, koje niko nikada nije prikazivao na javnim televizijama. Pa logichno niko nije chuo da se to djesilo... Kao što znamo: Evropljani, Zapadnjaci i ostali su okupirali Australiju krajem 18 vijeka, ili stoljeca. Pa kako god zhelite. Australija je ukradena od Aboridzhina koji su ubijani oruzhjem, bolestima i svim ostalim mogucim shto se moglo iskoristiti za ubijanje ljudi koji nisu za nishta krivi. Jedino su krivi zbog toga shto su nastanjavali zemlju koju su ostali okuparori zheljeli da okupiraju.

Kad smo skontali chija je bila Australija i ko je okupirao tu drzhavu od Aborizhanskih plemena, koji nisu bili krivi nizashto. I sada u 21 prvom vijeku ili stoljecu (opet kako zhelite). Pa se ti sugavi evropljani, zapadnjaci i ostali zhale sto je bila 'talachka kriza' i shto je neko kao zhelio da naudi ljudima chiji su djedovi ubijali nevine Aboridzhanske civile .

Chude se zbog chega se sve to 'sranje' djesilo u jebenoj okupiranoj zemlji.

Ma ko im jebe mater, neka se sve to djesilo. Svi su oni to zasluzhili jer su zasluzhni za sva ubijanja, muchenja, silovanja nad Aboridzhinskim plemenima. Koga boli kurac za jebenu Australiju, i tu gamad koja zhivi u toj fashistichkoj tvorevini tih bolesnih gamadi.

Primjedbe

  1. Želim podijeliti svjedočanstvo o tome kako mi je gospodin Pedro pomogao u zajmu od 2.000.000,00 dolara za financiranje mog projekta uzgoja marihuane, vrlo sam zahvalan i obećao sam da ću podijeliti ovu legitimnu kompaniju za financiranje sa svima koji traže način da proširi svoj poslovni projekt. . Tvrtka za financiranje. Svi koji traže financijsku podršku trebaju im kontaktirati poruke WhatsApp ili e-mail pedroloanss@gmail.com.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

New Age(Novo Doba) Religija Satanizma I Okultizma

"Davidova Zvijezda" Najveća Obmana Koju Hoće Da Nametnu Bibliji

Hor Kewsar - Ti Me Rani (Tekst Ilahije)