Danas Dan U Kojem Su 2001 Godine Raznesene Kule Bliznakinje (False Flag/Inside Job)

Danas je taj dan 11 septembar, istog dana 2001godine su raznesene kule bliznakinje u americi sa eksplozivom zvani termit koji za samo 3 sekunde stvara temperaturu od 25.000 stepeni koji moze za samo pola minuta da istopi celik.

Mnogim ispranim mozgovima je receno da je nekakav avion udario u kule bliznakinje I tako je cijela zgrada tako receno pala samo zbog pozara, iako je na svijetu imalo 5 takvih slucajeva u kojima su bili zapaljeni zadnji spratovi I zgrade se nijesu srusile u cetiti slucaja dok su se u petoj zgradi samo srusili spratovi koji su bili zapaljeni..

99% hemicara moze vam obijasniti da kerozin ne moze istopiti celik od kojeg se kule bliznakinje sastoje.
Za celik je potrebno puno vise stepeni da se istopi.

Za puno vise informacija o ovome slucaju saznajte na jutjub kanalu AntiNSP, 100% istinito bez lazi I prevare, kao I na dokumentarcu koji se nalazi isto na jutjubu koji objasnjava da kerozin ne moze istopiti celik, kao I milion drugih dokaza koje postoje.
Jedan dokaz cu ja postaviti na ovom postu tj sliku na kojoj se vidi da voditeljka dnevnika na bbc televiziji kaze kako su kule bliznakinje pale, a u pozadini se vide kako su zgrade I dalje stojale uspravno:

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

New Age(Novo Doba) Religija Satanizma I Okultizma

"Davidova Zvijezda" Najveća Obmana Koju Hoće Da Nametnu Bibliji

Hor Kewsar - Ti Me Rani (Tekst Ilahije)